Családi ház Eladó Tata - Dornyai Béla utca

95 m2Alapterület 3 Szoba
62 800 000 FtÁr
363937Azonosító
További adatok

1044 m2 Telek

Utcai Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Házközponti Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1977 Építés éve

Tata egyik méltán kedvelt utcájában, 95 m2-es, felújítandó családi ház eladó.

Ebben a zsákutcában csak nagyon ritkán van eladó ház, vagy ha mégis többnyire a család hozzátartozója, rokona megvásárolja...., szóval most különlegességet kínálunk.
Miért ilyen jó itt lakni, a Dornyai utcában...? Mert kb.200 méterre van élelmiszerbolt, hentes, zöldséges, pékség, patika és buszmegálló, általános iskola. Kb. 400 méterre van óvoda és 500 méterre vasútállomás. Azt lehet mondani, hogy minden, ami a hétköznapi élethez szükséges rövid sétatávolságra van. Ezért is szeretnek itt, ebben a forgalomtól mentes, csendes, barátságos lakókkal teli utcában lakni idősebbek és fiatalok egyaránt.

A stabil szerkezetű ,felújítandó épület az 1970-esévek vége felé épült téglából, fa nyílászárókkal, vasbetonfödémmel és pala fedést kapott.
3 szoba, konyha, kamra, fürdő, wc, előtér és egy szélfogó került kialakításra. Ház fűtését gázzal, egy Westen kazánnal és radiátor hőleadókkal oldották meg. Melegvíz előállítása villanybojlerral történik.
Az épület alatt 82 m2-es, száraz pince található, ahol az egyik helyiség fűtött is, a többi tárolóként funkcionál. A pincének az udvarról van a lejárata kialakítva, de épületen belül is feljuthatunk a lakószintre.
Az udvaron egy különálló, 3 m x 5,8 m -es garázs is kapott helyet.

A telek mérete 1044 m2, igy bőven van lehetőség pihenőkert, veteményeskert kialakítására vagy akár gyümölcsfák ültetésére. A környéken gondozott veteményes és pihenőkertek vannak.

Minden korosztály számára ajánlom ezt a kiváló elhelyezkedésű ingatlant, aki csendes, kertvárosias helyen szeretne élni.

Jöjjön, nézze meg velem ezt a rengeteg lehetőséget rejtő ingatlant ezen az igazán jó környéken!
Horváth Tamara

Horváth Tamara

Hívjon bizalommal

+36 20 532 mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Komárom
+36 34 346 533

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok