Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest IX. kerület - Üllői út

78 m2Alapterület 2 + 1 Szoba
99 999 995 FtÁr
365292Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Komfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet Magasföldszint

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1912 Építés éve

Közös költség 16 855 Ft

Északkeleti Tájolás

Eladó Budapesten, a IX. kerületben egy magasföldszinti, 78 m2-es, 2,5 szobás lakás a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel szemben, és a Semmelweis Orvosi Egyetemhez közel!
Irányár: 99.999.995 Ft. vagy 219.995 GBP.

Nézze meg videónkat is: https://youtu.be/GqxjDPcj5MY

Az ingatlan alap tulajdonságai:
- lakás alapterülete: 78nm,
- 2,5 szoba van,
- fűtése: gázkonvektor + gázzal működő cserépkályha,
- polgári stílusú magasföldszinti lakás,
- 1912-es téglaépítésű társasház.

A lakás két bejárati ajtóval rendelkezik: az egyik a konyhába nyílik a belső udvarról, a másik a lépcsőházból az előszobába.
A ház 1912-ben épült, védett homlokzatú épület. A belső udvarok, tetők és homlokzat felújításra kerültek az utóbbi 10 évben. A házban biztonságot növelő videokamera rendszer lett telepítve.

A lakás 20 éve teljes körűen fel lett újítva: a régi villanyvezetékek áthúzva, a két szobában a parketta újracsiszolva és lakkozva, a közös helyiségekbe hidegburkolat került, a fürdőszobába csempézett épített zuhanytálca került, mely vízzáró szigetelést kapott. A fürdőszoba és a hálószoba is frissen van festve, a többi helyiség 2016-ban lett tapétázva, kifestve. Az eredeti stukkók megmaradtak, így igazi polgári jelleget kölcsönöznek a két szobában.

A lakás két kéménnyel rendelkezik a tetőre, mindkettő az előírásoknak megfelelően kibélelve. Az egyikbe cserépkályha van bekötve HÉRA 3 gázgyújtóval (nappaliban), a másikban gázkonvektor. Az étkezőben parapetes konvektor üzemel, mindegyik évente gázszerelő által kitisztítva, ellenőrizve. CO2 mérő is található a lakásban. Mindkét szobához redőnyök lettek felszerelve, a nappaliban elektromos redőny működik, mely időzítős távirányítóval működtethető.

A konyhában gáztűzhely és mini villanybojler található. Már 10 éve víztisztító berendezéssel tisztítjuk a konyhai csapvizet, még 9 évig garanciális a készülék, így tényleg tiszta és nagyon finom ízű vizünk van, nem kell költeni palackos ásványvízre.

A lakás egyedi vízmérőkkel, gázórával és nappali/éjszakai áramú villanyórával felszerelt. A rezsi nagyon alacsony : közös költség 16.885,- Ft/hó, gáz 13.971,- Ft/hó, villany 7807,- Ft/hó, víz-csatornadíj 11.141,- Ft/2 hó.

Figyelem!
A közelben 4 kórház, orvosi ügyelet, kerületi orvosi rendelő, gyógyszertár található. Élelmiszerboltok 1-15 percen belül gyalog elérhetők (Coop, Penny, Aldi, Lidl), gyorséttermek, piac, benzinkút, bevásárlóközpont (15 perc gyalog Corvin-negyed, Lurdy-ház), Praktiker, parkolóhelyek találhatók! Kerületi lakosoknak a parkolás 2000,- Ft/év díj ellenében igényelhető az Önkormányzatnál, lakásonként 2 hely!

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal!
Ha hitelre van szüksége éljen ingyenes, személyre szabott hitel ügyintézési szolgáltatásunkkal is.
Petrován Pál Gyula

Petrován Pál Gyula

Hívjon bizalommal

+36-70-789-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - VHL Ingatlaniroda
+36-70-789-1998

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok