Családi ház Eladó Baja - Gárdonyi Géza utca

108 m2Alapterület 4 Szoba
37 800 000 FtÁr
365852Azonosító
További adatok

500 m2 Telek

Utcai Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

15 m2 Erkély/terasz

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1981 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Eladó Baján egy családi ház, ami ikerház egyik része, melyet az 1988-as években építettek. Téglaépítésű, vastag hőtartó falakkal rendelkezik. Fűtése 30.000Ft/hó. A ház csendes utcában található, közel a központhoz, üzletekhez és iskolához. Az ingatlanhoz rendben tartott autóbeálló tartozik, de parkolni az utcán is lehet. Az előkert karban tartott, tujákkal és sövénnyel. A masszív széles nagykapun belépve egy vidám, virágos kerttel találkozunk, a kert végében található jelenleg tárolónak használt melléképület 30m2, ami garázsnak is alkalmas. Szépen burkolt teraszon megyünk be ami fa előtetővel és fa korláttal rendelkezik. A földszinten található előszoba 6m2, ahonnan balra a nappali 25m2 helyezkedik el ami az utcára néző és a nagy ablakoknak köszönhetően világos, kellemes, jól rendezhető. Ezzel szemben van a konyha+ebédlő 35m2, amihez tartozik egy 4m2-es spájz. A konyha meleg hangulatához hozzá tesz a szép és jól fűtő cserépkályha. A konyhából nyílik egy hátsó, fedett terasz 15m2 ha haladunk tovább keleti irányba hátrafelé. Körbe üveges ami nagyon hangulatos és a nap indító első kávét a napkeltével élvezhetjük. Ami még az alsó szint része egy kicsi 4m2 tusolóval ellátott fürdőszoba, WC 2m2 , és az ezeket összekötő kis kézmosó. A emeletre egy kényelmesen kialakított fa lépcsőn jutunk fel, ahol két félszoba külön-külön 12m2, egy barátságos kis nappali 8m2, és egy szintén tusolóval ellátott fürdőszoba wc-vel 6m2 . A nyílászárók az emeleten új műanyag ablakok, az alsó szinten fa, frissen festett ablakok. A konyhai cserépkályha fűtését a gázkonvektorok segítik. Az ingatlan per és tehermentes, az ikerház másik felének tulajdonosa rendelkezik szolgalmi joggal. Az udvarra van bejárása, ill. átjárása a saját hátsó udvarrészére.

Az ügylet lebonyolításához szükséges összes magyar bank teljes palettájának hitelügyintézésével, valamint teljes jogi, földhivatali, biztosítási és ingatlan felújításai kivitelezésihez szükséges szakértő munkatársak teljes palettájával állok rendelkezésedre.

Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek :D

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

A pontos feltételekért keresd a hitelhekkert :D

tel: 06703272201

e-mail: farkas.gergo@gvhitel.hu
Kenyeres Boglárka

Kenyeres Boglárka

Hívjon bizalommal

+36-20-492-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Baja
+36703272201

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok