Családi ház Eladó Őrbottyán - csendes utcában

23 m2Alapterület 1 Szoba
13 999 000 FtÁr
362875Azonosító
További adatok

450 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújítandó Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

Egyéb Fűtés

Egyéb Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1985 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Őrbottyán külterületi részén eladó 23 nm nettó lakóterülettel gazdasági épület besorolású, fa- és tégla építésű, felújítandó ház, lekerített 450 nm-es sajáthasználatú kerttel. Osztatlan közös tulajdonban lévő 1300 nm-es a telek, fizikailag három részre osztott. Igény szerint ügyvédi használati megosztó készíthető. A szomszéd telek is eladó egy 40 nm-es kisházzal,így a két terület akár egybe is nyitható.
Az ingatlan helyiségei: közlekedő-konyha 8 nm, háztartási helyiség (mosógépkiállás) 5,4 nm, szoba 9,8 nm. Mellette külön bejárattal tároló található.
A kertben különálló faházban wc, és zuhanyzónak előkészített helyiség van.
Közművek szempontjából víz (kerti csap is)- áram a házban, jelenleg a szennyvíz emésztőbe távozik. Az ingatlan előtetős része rossz állapotú bitumenes zsindely, a hátsó főépületé pala.
A fűtés kályhával megoldott.

A vasútállomás kb. 700 méterre található (Budapest Nyugati-pályaudvar és Vác között közlekedik, de 10 perc sétára található a 393 számú busz megállója is.

Kikapcsolódni az őrbottyáni horgásztó, a vácrátóti arborétum, a veresegyházi tavak, vagy a termálfürdő, esetleg a medvefarm nyújt lehetőséget.

Bevásárlásra a csütörtökönként rendelkezésre álló termelői piac, a fő út melletti kisboltok, nagyobb bevásárlásra pedig a veresegyházi Lidl nyújt lehetőséget.
Szabó Krisztina

Szabó Krisztina

Hívjon bizalommal

+36-70-371-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Dunakeszi
+36 30 459 5211

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok