Nyaraló Eladó Zalaegerszeg - Csácsihegy

45 m2Alapterület 1 Szoba
21 000 000 FtÁr
357221Azonosító
További adatok

2200 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

12 m2 Erkély/terasz

Egyéb Fűtés

Komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1975 Építés éve

ZALAEGERSZEGEN egy csendes utcában , gyönyörű kilátással,
akár életvitelszerű ottélésre alkalmas zártkerti ingatlan vált eladóvá mindössze pár percre a város központjától!

Irányára: 21.000.000 Ft

Zalaegerszeg Csácsi-hegyi részén vált eladóvá ez az összesen 45 m2-es (+ 12 m2 terasz), jól kialakított, életvitelszerű lakhatásra alkalmas, aszfaltozott úton megközelíthető családi ház egy 2200 m2 - es szinte SÍK TERÜLETEN.

Az ingatlan felső szintje helyet ad egy nagy méretű szobának, egy szépen felújított fürdőszobának mely zuhanyzóval felszerelt, illetve egy gyönyörű kilátással bíró terasznak, mely igény esetén egy beépítés után plusz 1 helyiséggel képes szolgálni a lakható terünket.

Az alsó szinten találjuk a konyhát és a jelenleg tárolásra használt pincét, mely a fent említett teraszhoz hasonlóan, további lakható helyiséggé alakítható át.

ÉS ha mindez nem lenne elég, a tetőtér (padlás) is beépíthető, az egyik oldalon már egy nyilászárót is találunk.

Az ingatlan alapadottságai s helységei jelenlegi kialakítása szinte határtalan lehetőséget biztosít leendő tulajdonosa számára, amennyiben átalakításban/bővítésben gondolkozik, azonban jelen állapotában, átalakítás nélkül is tökéletesen "megállja a helyét".

Tulajdonosa kényelmét szolgálja még egy cca.12 m2-es napozó terasz, melyről a kilátás gyönyörű a telekre néző panorámával.

A házban történt felújítások pár évvel ezelőtt:

Megvalósult a teljes áramhálózat cseréje, mely 16 Amperos.

A teljes vízvezetékek cseréje megtörtént, ezzel egyidejűleg kialakításra került a fürdőszoba, mely zuhanyzóval és toalettel felszerelt.

Az ingatlan belső terei festésen estek át, illetve a burkolatok cseréje is megtörtént, beleértve a lépcső burkolatát is.

A nyugodt, természetközeli otthon az 1970 - es években kizárólag téglából épült.

Aljzata szigetelt, beton födémmel rendelkezik, tetejének fedése pala, melynek szerkezete, héjazata kiváló állapotnak örvend.

A házhoz tartozó 2 különálló melléképület tökéletesen alkalmas a kerti munkák elvégzéséhez szükséges szerszámok tárolásához.

Az otthon tulajdonosának és gondosságának köszönhetően mind külső, mind belső állapotát tekintve karbantartott, megkímélt. Nem vizesedik, nem penészes, garantáltan csalódásmentes állapotnak örvend!

A 2200 m2-es, 90%-ban sík, gondozott, sövénnyel körbekerített, úszókapuval elzárható telken rengeteg gyümölcsfával találkozhatunk, pl: meggy, őszibarack, körte, szilva, málna, valamint 12 sor kordonos szőlő is rendelkezésünkre áll.

Az ingatlan Zalaegerszeg Csácsi-hegyi részén található, mindössze pár percre a városközponttól egy csendes, aszfaltozott, lakott utcában, mely télen is könnyen megközelíthető.

Ajánlom azoknak:
-Akik szeretnének egy csendes, zajtól mentes környéken élni , de mégis közel a városhoz.
- Akik szeretnek túrázni, sétálni, hisz ezen a gyönyörű helyen ez könnyen megtehető.
- Akik egy lakás árán (vagy inkább az alatt) szeretnének vásárolni egy területtel rendelkező ingatlant.

A családi ház per, igény -és tehermentes tulajdoni lappal rendelkezik, tulajdonviszonyai rendezettek, rövid időn belül birtokba vehető!

Irányára: 21.000.000 Ft
Horváth Evelin

Horváth Evelin

Hívjon bizalommal

+36-30-789-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - ICON Ingatlaniroda
+36-30-279-6004

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok