Lakás (téglaépítésű) Eladó Gyömrő - Gyömrői vasútállomás közelében

51 m2Alapterület 2 Szoba
31 900 000 FtÁr
365321Azonosító
További adatok

1062 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Emelet Földszint

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1930 Építés éve

Északnyugati Tájolás

ELADÓ LAKÁS EGY KÚRIÁBAN!!!

Megvételre kínálok egy 1062 m² telekre épült kúriában található, 51 m²-es, északnyugati tájolású, 2 szobás, fényes, jó állapotú lakást.

Az épület az 1930-as években épült, az 1990-es években lett társasházzá nyilvánítva. A kúria vasbeton alapra épült agyagtéglából, jelenleg 4 lakásra van felosztva. Az ingatlanban egy kondenzációs gázkazán felel a fűtésért és a melegvízért, a hűtésért pedig hűtő-fűtő klíma. A lakáshoz 2008-ban építettek hozzá egy plusz részleget, így lett összesen 51 m². A falak vastagsága jellemzően 38 cm, az aljzat szigetelt, valamint az újabb részen a homlokzat is 5 centiméter szigetelést kapott. A tetőn cserepeslemez héjazat van. Ez a lakásrész mind kívülről, mind belülről nagyon jó állapotnak örvend.

A lakás bejárata a hátsó kertből nyílik, ahonnan az előtérbe és közlekedőbe juthatunk. Balra a fürdőszobát találjuk, majd egy gardrób vagy tároló részt, jobb oldalt az egyik szobát, szemben pedig a 21 m²-es amerikai konyhás nappalit. Az ingatlan bútorozottan kerül eladásra, konyha- és mosógépekkel egyaránt. A lakásrészhez tartozik egy 5 m² tároló, illetve saját kertrészek is.

Az ingatlan kiváló helyen helyezkedik el. 5 perces sétával elérhető óvoda, iskola, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, élelmiszerbolt, vagy több buszmegálló is (VOLÁN : 504, 505, 508, 509, 510, 575), de 10 perc alatt a vasútállomás is elérhető vagy akár a Gyömrői Tófürdő. Kocsival 10 perc alatt el lehet érni Budapestet.

A lakás tökéletes befektetés lehet kiadásra, de aki rá tudja tenni a kezét a többi lakásra, az az egész kúriát is felújíthatja akár.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L.
Szénási Lajos

Szénási Lajos

Hívjon bizalommal

+36-20-777-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Sashalom

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok