Családi ház Eladó Zalaegerszeg - Zalaegerszeg

140 m2Alapterület 3 + 3 Szoba
119 900 000 FtÁr
359082Azonosító
További adatok

475 m2 Telek

Udvari Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

21 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1950 Építés éve

‼️ Szívet-lelket melengető, igényes kivitelezésű, meseszép kerttel rendelkező, minőségi anyagokból épült családi ház Zalaegerszeg belvárosában eladó ‼️

Költözés miatt vált eladóvá ez a minden igényt kielégítő, jó minőségű anyagok felhasználásával újjászületett, 140 m2-es nettó lakótérrel rendelkező, belső kétszintes, nappali plusz 5 szobás, dupla komfortos otthon garázzsal, pincével, gyönyörűen parkosított 475 m2 - es területen, Zalaegerszeg egyik legértékesebb belvárosi városrészében.

A kelet-nyugati tájolású, napfényes, világos ingatlan praktikus elosztással bír:
A 77 m2-es földszinti részen, amelyet tágas terek jellemeznek, kapott helyet a minőségi gépekkel felszerelt konyha és a hozzá kapcsolódó étkező, valamint kamra. Szintén itt található a nagyméretű nappali, melyből leválasztva egy otthoni munkavégzésre is alkalmas dolgozószoba került kialakításra. A fürdő zuhanyzóval és toalettel felszerelt, mellette háztartási helyiség található. A földszinthez tartozik egy hangulatos, nyugati fekvésű, 19 m2-es terasz.
A családi ház felső szintjének hasznos alapterülete 63 m2 (ténylegesen 76 m2). Itt egy tágas előtérből nyílik valamennyi helyiség: négy különböző méretű szoba, egy káddal ellátott fürdő, valamint külön toalett. Az egyik szobából gardrób helyiség is nyílik.
Szerves részét képezi a családi háznak továbbá egy pince, tárolásra alkalmas előtérrel, és egy garázs is.

Az ingatlan 2000-ben került kibővítésre, majd 2018-ban új tetőt, külső szigetelést, színezést, új tetőablakokat kapott, valamint ekkor épült a cserépkályha is.
Az otthon melegvízellátásáról és melegéről gáz-cirkó rendszer gondoskodik lapradiátor hőleadók segítségével. A fűtést a sütőrésszel felszerelt cserépkályha is kiegészíti, melege az alsó szinten mindenütt érezhető.
Az ingatlan szobáinak és egyéb helyiségeinek hideg és meleg burkolatai jó minőségűek, a burkolatok és a berendezés tekintetében a valódi fa dominál. Az ablakok is fából készültek, aluredőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, a nappali redőnye elektromos meghajtású. Bejárati ajtaja szintén tömör fa.
Az ingatlan riasztóval felszerelt, a kaput videotelefonnal látták el. A felső szint inverteres klímával rendelkezik, a terasz felett automata, motoros napernyő van.
Az épület teljes egészében téglából épült. A födém, az aljzat és homlokzat egyaránt hőszigetelést kapott. A tető szerkezete és cserép héjazata a felújítás eredményeképp kiváló állapotnak örvend.

A házhoz hasonlóan a hozzá tartozó területet is az igényes, egyben jól használható kialakítás jellemzi.
A 475 m2 nagyságú, kezelhető méretű terület kertjét gondozott pázsittal és dísznövényekkel varázsoltak rendkívül elegánssá tulajdonosai. A garázs, valamint a fából készült tároló és kerti kiülő is úgy került kialakításra, hogy az erősíti a tágas udvar érzését. A locsolást kerti csap és fúrt kút segíti. Az udvar körben teljesen bekerített.

Az ingatlan elhelyezkedésénél fogva rendelkezik a belvárosi fekvés valamennyi előnyével, ugyanakkor védett, csendes környezet veszi körül.

Annyi bizonyos, ha megtekinti az ingatlant, értékelni fogja a kertből áradó zavartalan nyugalmat, a családi ház praktikus vonásait, klasszikus elemeit, a barátságos légkört, s ha megvásárolja azt, mindenképp egy belvárosi, jó minőségben kivitelezett, minden igényt kielégítő otthonnak lesz büszke tulajdonosa!

Az ingatlan tulajdoni lapja per, teher -és igénymentes, tulajdonviszonyai rendezettek.

Irányára: 119.900.000 Ft
Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok