Családi ház Eladó Üröm - Rókagyen luxus ház

259 m2Alapterület 4 Szoba
298 000 000 FtÁr
355585Azonosító
További adatok

1129 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

26 m2 Erkély/terasz

Egyedi kazán Fűtés

Luxus Komfort

Saját garázs Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2003 Építés éve

**** INTIM , FÁS ,PANORÁMÁS KÖRNYEZETBEN , LUXUS ÉRZÉS , KÉNYELEM , BOLDOGÁS ÉS ÖRÖM, mind ez ÜRÖMÖN!****

AJÁNLOM SZÍVES FIGYELMÉBE AZ ALÁBBI INGATLANT
mert:

Ha szeretne egy kicsit a város zajától távolabb élni ,de mégis fontos szempont annak a közelsége, akkor olvasson tovább.
A 2003-ban épült 259 nm-es ház egy 1129 nm alapterületű telken található. A nappali ,a konyha , az étkező és a közlekedő egy térben található közel 80 nm-en . Innen érhető el a 30 nm-es TERASZ. A 3 m belmagasságú helyiséget egy 450 literes akvárium és egy egyedi megrendelés alapján épített eredeti francia falburkolattal szerelt GODIN nagy teljesítményű kandalló teszi egyedivé. Ezenkívül található még itt egy ablakos kamra, valamint a mosó-,szárító helyiségek is.
A nappalin kívül 3 további szobával rendelkezik a ház. Mindegyikhez külön fürdőszoba is tartozik Wc-vel (külön Wc-vel). Ebből az egyik hálószoba (master bedroom) különlegessége, hogy egy U alakú gardróbból nyílik ,ahol külön Wc, finn szauna , konditerem , zuhanyfülke is található ÉS egy kertre panorámás süllyesztett masszázskád is helyet kapott.

Az épület modern építőanyagokból készült, 50 cm vastagságú égetett kerámia tartófalak, kívülről Nikecell hőszigeteléssel ellátott, a tetőszerkezet kezelt faszerkezetű, betoncserép fedésű. A 2018 évben lezajlott felújítás során a terasz új burkolatot kapott, Viessman Vitodens kondenzációs kazán került beszerelésre, valamint LED lámpatestek lettek telepítve.

A kertépítők által megálmodott és kialakított kertben automata öntözőrendszer üzemel, különleges örökzöld és virágzó bokrok, cserjék, japán juharfák, ezüst hamisciprusok, tuják és tiszafák vannak. A 3x7 méteres süllyesztett kerti medence vízforgatóval, szabad oxigén rendszerű víztisztító berendezéssel felszerelt, és körülötte 40nm trópusi teraszfaburkolat van, ahol kedvünkre napozhatunk. Napkollektor szolgáltatja a melegvizet, valamint a medence vizének fűtését. A ház fűtését padló- és falfűtésen keresztül a gázkazán végzi, valamint a plafonba épített Toshiba befúvórendszerű légkondicionáló berendezések fűtésre- és hűtésre is alkalmasak. A kert öntözéséhez egy 13 m3-es beton víztároló tartály van a föld alá helyezve a csapadékvíz összegyűjtésére, a falfűtő rendszer a tartályban levő hidegvíz áramoltatásával nyáron falhűtésre is alkalmazható. A csaptelepek, csövek és kazán élettartamának hosszabbítását és minőségének óvását a rendszerbe épített vízlágyító berendezés szolgálja.

A ház, a berendezések, és a képeken látható kiegészítők (pl. 10 személyes kerti gránit asztal, kemence és fedett sűtő,..) együttes ára 365 M Ft.

Amennyiben nem rendelkezik a megfelelő összeggel BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk ( GV HITEL) minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN! Látja? Még ebben is segítünk!
Varga-Neményi Andrea

Varga-Neményi Andrea

Hívjon bizalommal

+36-70-376-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok