Vendéglátás Kiadó Zamárdi - Zamárdi, Szőlőhegy

800 m2Alapterület 0 Szoba
1 300 000 Ft /hóÁr
347210Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Saját beálló Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

2016 Építés éve

Kiváló lehetőség!
Rendezvényhelyszínként és étterem üzemeltetésére alkalmas komplexum Zamárdi, szőlőhegyi részén kivételesen kedvező áron!
A 4 hektár alapterületű birtok számos lehetőséget kínál, amelyek évről-évre ide csalogatják a vendégeket.
A területen elhelyezkedik egy 200nm rendezvény pavilon, amely kiváló lehetőséget nyújt rendezvények lebonyolítására. A csodálatos, folyamatosan karbantartott udvarban helyet kapott többek között szökőkút és játszótér. Az udvarban 2 db kis présház is található, melyek szintén hasznosíthatók a vendéglátásban, akár kisebb létszámú rendezvényekre is.
A birtok legfőbb része az 500 nm-es étterem és az előtte lévő 250 nm-es étkező terasz. Az étterembe beérve egy kiszolgálópult található, beljebb haladva pedig 2 étkező részleg került kialakításra, amelyek egész évben használhatók. A nagyobb, egy tágas 80 nm alapterületű, nyáron állandóan hűvös helyiség, cserépkályhával felszerelve. A másik pedig egy fényes 44 nm-es részleg, amely 2 oldalról teraszajtókkal lett beépítve, így nyáron félig nyitott teraszként is funkcionálhat. A 80 nm-es helyiségből balkéz felől a mosdók nyílnak, jobbra pedig a pincébe jutunk, ahol van egy elkülönített 45 nm-es pincetér, amely zártkörű, akár céges rendezvények szervezésére is kiválóan alkalmas. Az étterem épületéhez tartozik még a több mint 150 nm-es felszerelt konyha is. Továbbá ide tartozik egy 30 nm alapterületű üzlethelyiség is amely ezidáig szuvenírboltként működött.
Akár rövid, akár hosszú távú bérbeadás is lehetséges. Az épületegyüttes 2016-ra készült el jelenlegi formájára.
Bővebb információért, keressen bizalommal!
Országh Eszter

Országh Eszter

Hívjon bizalommal

+36-30-648-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - HázPont
+36 84 522 052

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek