Nyaraló Eladó Rum - Hangulatos nyaraló a Rába partján

38 m2Alapterület 1 + 1 Szoba
13 999 000 FtÁr
364311Azonosító
További adatok

308 m2 Telek

Udvari Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

Egyéb Fűtés

Komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1990 Építés éve

A Rába folyó közelében hangulatos, felújított 38 nm-es tégla házikó eladó!

Vas megyében Rum településen, üdülőövezetben 308 nm-es körbekerített területen található ez a másfél szobás, de a felső szinten tovább bővíthető, télen-nyáron lakható tégla házikó.

Az épület 1990-ben épült, jelenlegi tulajdonosa az utóbbi években felújította, ennek során:
• új tetőt kapott a ház
• új ereszcsatorna került felszerelésre
• a falak 5 cm-es szigetelést kaptak
• a villany- és a vízvezetékek ki lettek cserélve
• új hideg és melegburkolat került a házba minden helyiségben
• a nyílászárók műanyagra lettek cserélve
• légkondicionáló berendezés került beépítésre.

Közművek:
• víz, villany (3 fázisú villamos hálózat), szennyvízelvezetés a közműhálózathoz csatlakoztatva,
• internetcsatlakozás a házban,
• gázcsatlakozás az utcában.

A ház melegéről fatüzelésű kandalló gondoskodik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.

A házba belépve jobbra található a konyha, új konyhabútorral, étkezőasztallal. Az előszobából egyenesen továbbhaladva a nappaliba érünk, onnan nyílik a kisebb szoba, a fürdőszoba, illetve a mosdóval felszerelt mellékhelyiség.

Az előtérből érhető el a felső szint, amelyben minimális ráfordítással további lakóhelyiségek alakíthatók ki, így tovább növelhető a lakóterület. A ház alatt pince található, ahova a konyhából tudunk lejutni.

Az udvar teljes mértékben körbekerített, elöl és hátul is biztosított a ki-, és bejárás. Fedett autóbeálló is rendelkezésre áll a gépjármű tárolására.

Ez a hangulatos otthon tökéletes választás, legyen szó rövid hétvégi kiruccanásról, hosszabb pihenésről vagy folyamatos, életvitelszerű ottlakásról. A környék nyugodt, csendes, ha szeretne kiszabadulni a városi nyüzsgésből, ez megfelelő helyszín! A csendes kertben pihenve feltöltődhet, míg a környék számtalan lehetőséget kínál kirándulásokra és kikapcsolódásra (pl. lovasiskola, horgászási lehetőség). A településen található óvoda, általános iskola, és a háziorvosi, fogorvosi ellátás is biztosított. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és foglalja le most ezt az ideális menedéket!

A Rába partján álló Rum község a folyó és a Gyöngyös-sík közötti teraszvidék középső részén található. A megye középső, déli részén fekvő falu a folyó hídjánál, a felszámolt Szombathely-Rum helyiérdekű vasút végállomása volt. A vasúti kapcsolat megszüntetését azonban pótolni tudta a 87-es főút, amely jó kapcsolatot teremt a megyeszékhely felé (Szombathely távolsága 20 km), és a 8-as úton keresztül Vasvár irányába is (a város távolsága 13 km), de Sárvár nincs messze, hiszen a város 16 km-re van. A falu éghajlata a mérsékelten hűvös, mérsékelten nedves típusba sorolható, a napsütéses órák száma éves átlagban meghaladja az 1800 órát, az évi középhőmérséklet pedig 9,5 °C körül alakul, a csapadék általában 700-750 mm között változik. Az osztrák határ 45 perc alatt elérhető.
Juhász Judit

Juhász Judit

Hívjon bizalommal

+36-70-883-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Zala Ingatlaniroda
+36 70 883 0574

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek